ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День охорони праці – 2020!

Згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 р. № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. Цьогоріч Україна вкотре долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці та мала намір провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці за тематикою, що присвячена вирішенню проблеми насильства і домагань у сфері праці.

Однак запланованому завадила надзвичайна подія – спалах коронавірусної інфекції COVID-19, яка панує вже у всьому світі. Тож темою Всесвітнього дня охорони праці-2020 стала боротьба з пандемією смертельно небезпечної недуги.

Запровадження карантинних заходів у Херсонському державному аграрно-економічному університеті змусило змінити звичний традиційний формат проведення щорічної студентської наукової конференції, присвяченої Всесвітньому Дню охорони праці, на дистанційний. Здобувачі вищої освіти проявили активність, та у своїх працях зосередили увагу на актуальних питаннях, присвячених гігієні праці, охороні праці, професійним захворюванням та ін.

У дистанційній студентській науково-практичній конференції«Аспекти безпеки праці та життя людини» взяли участь здобувачі вищої освіти агрономічного та економічного факультетів, серед яких слід відмітити Богату Ганну, Грабарчук Олександру, Лазарева Віталія, Дяконенко Дар’ю та ін.

Вітаємо всіх учасників дистанційної конференції, бажаємо плідних творчих успіхів та висловлюємо сподівання, що актуальні питання безпеки життєдіяльності та охорони праці, які відображені в їх матеріалах, будуть мати як теоретичне, так і практичне значення, а ідеї та думки стануть фундаментом для подальшого їх удосконалення!

А усім працівникам університету щиро бажаємо доброго здоров'я, благополуччя в родинах та чистого неба!

І пам’ятаймо що досягнення європейських стандартів життя, до яких ми прагнемо, неможливе без зміни свідомості у питаннях безпеки праці, зміни ставлення до питань власної відповідальності за безпеку життя та здоров'я! 

Автор: доцент кафедри механізації та безпеки життєдіяльності Ревтьо Олеся Ярославівна (28.04.2020)