ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Організація дистанційного навчання на кафедрі будівництва

Колектив кафедри будівництва в умовах карантину не припиняє якісно забезпечувати освітній процес і тримати на контролі рівень засвоєння матеріалу студентами. Викладачі кафедри експериментують та організовують різні методи  дистанційної форми навчання, тим паче,  що наближається сесія. 

Функціонал Moodle дозволяє організувати адаптивне навчання. Його можна застосовувати для самостійної підготовки, для дистанційного навчання, атестації та перекваліфікації фахівців, для організації освіти протягом життя. В період вивчення курсу викладач може спостерігати не тільки за успішністю студентів, а й як у них йдуть справи з компетенціями.

У зв’язку з продовженням карантину кафедра будівництва складає нові плани роботи, пише наукові статті, готується до проведення Міжнародної науково-технічної конференції «Інтелектуальні конструкції та інноваційні будівельні матеріали»  у онлайн форматі і звичайно продовжує викладати лекційні та практичні заняття.  Бажаємо усім здоров’я!

 

У процесі роботи здобувачка другого (магістерського) рівня освіти Пахомова А. з дисципліни «Реконструкція будівель і споруд»

Автор: Чеканович М.Г. (30.04.2020)