ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра ГТБ, водної інженерії та водних технологій: Дистанційне вивчення дисципліни "Проектні кошториси"

В умовах всеукраїнського карантину у зв'язку з поширенням вірусу SARS-CoV-2 викладачами кафедри ГТБ, водної інженерії та водних технологій забезпечується навчальний процес згідно навчального плану та розкладу занять з використання дистанційної форми.

Висококваліфікований спеціаліст з гідротехнічного будівництва повинен застосовувати у своїй практиці новітні технології будівництва гідротехнічних споруд, володіти основами проектування, експлуатації та технічного обслуговування об'єктів та систем водної галузі.

Майбутньому фахівцю в професіональному житті вкрай необхідні знання та вміння визначення кошторисної вартості будівельних робіт, зокрема водогосподарських і природоохоронних об’єктів, та використання для цього сучасних комп’ютерних комплексів з автоматизованого розрахунку кошторисної документації (ККАРКД).

Дистанційне навчання з дисципліни "Проектні кошториси" здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня здійснюється завдяки використанню сучасних технічних та комунікаційних засобів. Надання матеріалів та завдань до виконання практичних та лабораторних занять виконується по електронній пошті; для вирішення питань, які виникають при їх виконанні використовуються сервіс ZOOM та месенджери Viber і WhatsApp; виконується постійний контроль щодо засвоєння теоретичного матеріалу, виконання практичних та лабораторних робіт.

Такі засоби проведення занять дозволяють надавати здобувачам знання на достатньому рівні та в повному обсязі.

Автори: доцент Волочнюк Є.Г. (30.04.2020)