ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Онлайн платформа на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури

Дистанційне навчання на факультеті рибного господарства та природокористування проходить відповідно до графіка навчального процесу з дотриманням усіх діючих вимог. Кафедра водних біоресурсів та аквакультури з використанням платформи Viber реалізувала обговорення основних питань порядку денного у форматі засідання кафедри. Впродовж якого завідувач кафедри доцент Павло Кутіщев звернув увагу на забезпечені доступності викладача для здобувача вищої освіти, його присутності на робочому віртуальному місці у встановленому режимі. Заступник декана з наукової роботи, доцент кафедри Володимир Корнієнко зосередив увагу щодо підготовки наукових публікацій та активною працею з Електронним архівом DSpace та іншими платформами науковців.  

 

Засідання кафедри водних біоресурсів та аквакультури з використанням платформи Viber

Продовжуючи активне використання електронних ресурсів комунікативних заходів зі здобувачами вищої освіти випускової кафедри водних біоресурсів та аквакультури здійснюються також консультаційні формати викладачами кафедри, опрацювання отриманого матеріалу та самостійна робота здобувачів з дисциплін спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура».

Незважаючи на карантинні заходи мешканці однієї з родзинок Університету - акваріуму -потребують догляду. З особливостями цього процесу та «представниками водного царства Університету» під час інтерв’ю ознайомив завідувач кафедри водних біоресурсів та аквакультури факультету рибного господарства та природокористування доцент Павло Кутіщев.

 

Здобувач вищої освіти Бай Анастасія здійснює підготовку до практичного заняття з дисципліни «Іхтіологія (спеціальна)».

 

Здобувач вищої освіти першого року навчання здійснює самоперевірку знань після отримання консультаційної допомоги викладача з дисципліни «Гідроботаніка»

Підготовка здобувачами 3 курсу першої групи до складання екзамену з дисципліни «Іхтіологія (спеціальна)»

 

Завідувач кафедри водних біоресурсів та аквакультури доцент Павло Кутіщев під час інтерв’ю для Національної суспільної телерадіокомпанії України UA: ХЕРСОН

Автор: доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури Олена Гончарова (09.05.2020)