ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Екзаменаційна сесія на факультеті водного господарства, будівництва та землеустрою

Дистанційне навчання на факультеті водного господарства, будівництва та землеустрою проходить відповідно до графіка навчального процесу з дотриманням усіх діючих вимог.

Викладачі кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій продовжують навчальний процес, в умовах всеукраїнського карантину, з використанням різних методів та способів дистанційної форми навчання.

Заняття проводяться у відповідності з розкладом занять, додаткові консультації згідно графіку консультацій, консультації до іспитів та безпосередньо іспити згідно розкладу літньої екзаменаційної сесії.

 

Вже підійшла пора сесії. А це здача курсових проектів, розрахунково-графічних робіт, проведення семестрових іспитів тощо. І проведення кожного з цих заходів потребує застосування відповідних методів та способів дистанційної роботи зі здобувачами вищої освіти.

Так, видача завдання на виконання курсового проекту може бути здійснена за допомогою електронної пошти або розсилання через групу у Viber. Консультації щодо виконання КП можна здійснювати за допомогою Skype або платформи Zoom. Проведення захисту курсового проекту відбувається з використанням платформи Zoom. Але отримання викладачем на перевірку повноцінного курсового проекту повинно відбуватись тільки з використанням електронної пошти. Це пов’язано з тим, що курсовий проект має значну "вагу" через креслення, яке виконується з використанням програмних продуктів CAD для спеціальності 194 "Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології" або електронного картографічного матеріалу (програмний продукт ArcGIS) для спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

 

Це вимагає, по-перше, необхідності встановлення відповідної однакової версії програмних продуктів, як у здобувача вищої освіти, так і у викладача.

По-друге, деталізація креслення більш зрозуміла на моніторі комп’ютера або ноутбука.

Семестрові іспити відбуваються згідно протоколу, затвердженого у нашому університеті, у електронній та паперовій формах. Але при виникненні спірних питань необхідне обов’язкове проведення співбесіди за допомогою платформи Zoom, яка також використовується для проведення консультацій до іспиту.

Бажаємо здобувачам вищої освіти здоров'я, наснаги та гарних оцінок!

Бережіть себе!

 

Автори: Шапоринська Н.М., Ладичук Д.О. (14.05.2020)