ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист курсової роботи онлайн

У студентів 3 курсу навчання спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» відбувся захист курсової роботи з дисципліни «Землеустрій».  За допомогою сервісу Zoom було організовано відеоконференцію, де студенти у формі дискусії обговорили особливості проекту організації землекористування на територіях сільських рад Херсонської області.  У режимі онлайн зв’язку зі студентами обговорювався стан курсової роботи, висловлювались зауваження щодо її виконання.

 

 

У своїх курсових роботах студенти обгрунтували особливості існуючого правового режиму використання земель на досліджуваних територіях; проаналізували природні та антропогенні фактори впливу на поширення деградаційних процесів на територіях досліджень, а також визначено заходи щодо оптимізації використання території сільських рад. У процесі захисту виникали питання, як у викладача, так і у студентів. На поставлені запитання надавалась компетентні відповіді.

Дистанційне навчання надає новий освітній досвід, завдяки інтерактивній взаємодії студентів та викладачів в процесі навчання, у студентів з’являється можливість самостійної роботи з освоєння досліджуваного матеріалу. 

Автор: асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Бєлая І.С. (14.05.2020)