ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

17 та 18 червня 2020 року продовжила свою роботу екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент»

17 та 18 червня 2020 року продовжила свою роботу екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти – публічний захист кваліфікаційних робіт бакалавра 4 курсу денної форми навчання та 5 курсу заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент». Склад комісії: голова - директор «Альфа-Агро» Ігор Брагінець; члени комісії: завідуюча кафедрою менеджменту організацій Наталя Кириченко, професор кафедри менеджменту організацій Роман Морозов, доцент кафедри менеджменту організацій Світлана Боліла.

Публічні захисти кваліфікаційних робіт бакалавра відбувались у дистанційному режимі з 10.00 години ранку на платформі ZOOM.

 

З вітальним словом до здобувачів вищої освіти та членів Екзаменційної комісії звернулася декан економічного факультету Вікторія Грановська, яка побажала студентам успіху у захисті кваліфікаційних робіт. 

 

Комісія відзначила актуальність тем проведених досліджень та наявність у роботах теоретичного обґрунтування проблематики, аналітичних розрахунків на матеріалах підприємств – баз практики, пропозицій щодо шляхів вирішення виявлених проблем.

У ході виконання кваліфікаційної роботи бакалавра та її захисту студенти продемонстрували вміння розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми, які характеризуються комплексністю і невизначеністю умов у сфері менеджменту.

Щиро вітаємо здобувачів вищої освіти з успішним захистом кваліфікаційної роботи бакалавра та присвоєнням освітньої кваліфікації «Бакалавр з менеджменту»! Бажаємо успішного вступу до магістратури.

Автор: Алєщенко Людмила Олександрівна (19.06.2020)