ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт бакалавра на кафедрі обліку і оподаткування

Протягом трьох днів на кафедрі обліку і оподаткування були проведені в он-лайн середовищі захисти кваліфікаційних робіт бакалавра спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та напряму підготовки «Облік і аудит».

 

Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї кваліфікаційної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання. Вони майже не хвилювалися. Роки навчання у доброзичливій атмосфері, яка завжди панувала на кафедрі обліку і оподаткування, не лише дали здобувачам знання, достатні для того, щоб гідно виконати і представити свою бакалаврську роботу, але й впевненість в своїх силах, як фахівців в даній галузі.

 

Цікавими були всі представлені роботи. Особливо сподобалися роботи здобувачів: Кривицької Євгенії, Ковтун Ольги, Лисенко Влади, Соколової Маргарити, Федорко Владислава, Черниш Надії, Шалигина Олександра, Юрченко Ангеліни, які були відзначені особливою думкою екзаменаційної комісії, як кращі захисти.

  

Вітаємо випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт бакалаврів та чекаємо для подальшого навчання у магістратурі!

Автор: Коваль С. В. (19.06.2020)