ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах євроінтеграції»

 

«Людина жива - доки жива пам’ять про неї»

ПРОГРАМА Конференції В.П. Коваленка на 2020

11 вересня 2020 року на біолого-технологічному факультеті Херсонського державного аграрно-економічного університету за підтримки кафедри ветеренарії, гігієни та розведення тварин відбулася Міжнародна конференція присвячена 80-річчю вiд Дня народження видатного вченого, доктора с.-г. наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, член-кореспондента НААНУ - Коваленко Віталія Петровича. Модератор конференції кандидат с.-г., наук, доцент Наталія ПАПАКІНА.

Урочисто конференцію відкрили: перший проректор, професор Вікторія ГРАНОВСЬКА; проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, професор Олександр АВЕРЧЕВ; декан біолого-технологічного факультету, доцент Ірина БАЛАБАНОВА; завідувач кафедрою технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, професор Віктор ПЕЛИХ.

 

У режимі онлайн до конференції приєдналися іноземні гості з цікавими виступами та актуальними проблемами в галузі тваринництва.

Після пленарного засідання учасники заходу розпочали роботу за планом у профільних секціях конференції: селекція та розведення; технологія виробництва та переробки продукції тваринництва та рослинництва; технологія годівлі та біологія продуктивності тварин; сучасні проблеми якості, безпечності виробництва і переробки продукції тваринництва та рослинництва, під впливом кліматичних та антропогенних чинників; комерціалізація галузей тваринництва.

У роботі секцій прийняли участь учні Віталія Петровича Коваленка, аспіранти, докторанти та здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

 

Пам'ять про видатну людину, талановитого педагога, про найдобріше у свiтi серце назавжди залишиться в кожному з нас. 

Дякуємо Вам, наш Вчителю, за мудрі поради, за безцінний досвід та добро!

Ми пишаємося, що мали вдачу бути поряд з Вами.

Автор: Харламова Т.С. (Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (14.09.2020)