ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжкафедральний семінар «Розвиток підприємництва в Україні»

25 вересня 2020 року кафедрою економіки та фінансів згідно Плану роботи секції «Стратегія промислового розвитку в контексті світогосподарських трансформацій та його фінансово-економічне регулювання» проведено міжкафедральний онлайн-семінар «Розвиток підприємництва в Україні» на платформі Zoom.

У режимі онлайн до семінару долучилися представники кафедр обліку та оподаткування, загальноекономічної підготовки та студентська спільнота. 

На міжкафедральному семінарі обговорювали такі важливі теми як: «Особливості розвитку жіночого підприємництва в Україні» (доповідач - завідувач кафедри, д.е.н. професор Наталія Танклевська), «Молодіжне підприємництво як життєва перспектива сучасної молоді» (доповідач - к.е.н. ст. викладач Алла Карнаушенко) та «Альтернативні форми фінансування підприємництва» (доповідач - асистент Аліна Ковальова).

 

Учасники міжкафедрального семінару активно обговорювали жіноче та молодіжне підприємництво, які являються вагомими факторами еволюції національної економіки та сприяють її стабілізації і динамічному зростанню, а також порушувалися питання залучення альтернативних форм фінансового забезпечення підприємництва таких як факторинг,  форфейтинг, мезонінне фінансування та лізинг.

 

Дякуємо всім учасникам за активну участь у міжкафедральному семінарі!

Автор: Карнаушенко А.С. (26.09.2020)