ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний захід до Всесвітнього дня туризму для учнів Херсонського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа ІІ ступеня – ліцей журналістики, економіки та правознавства» Херсонської міської ради

25 вересня 2020 року напередодні святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов ДВНЗ «ХДАУ» завітали до Херсонського НВК «Загальноосвітня школа ІІ ступеня – ліцей журналістики, економіки та правознавства» Херсонської міської ради. Для учнів 11 класу було проведено заняття на тему «Особливості діяльності підприємств сфери туризму в умовах пандемії COVID-19».

Захід проходив в інтерактивному форматі, з використанням сучасних інформаційних технологій. У першій частині заняття учні згадували основну термінологію з питань туризму; визначали, яку роль відіграє індустрія туризму в світовій економіці; ознайомилися з цікавими фактами про туризм та подорожі.

Друга частина містила відомості про те, які зміни у поведінці туристів відбулися в 2020 році. Разом з учнями розібрали особливості рестарту сфери туризму після закінчення карантинних заходів: як знову залучити гостей до готелю, відвідувачів до закладів ресторанного господарства після зняття обмежувальних заходів, як повернутися до безпечних подорожей після COVID-19. 

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О. (29.09.2020)