ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття майбутніх підприємців

Завдяки співпраці між ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» та Українським проєктом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), 30 вересня 2020 р. відбулося практичне виїзне заняття «Формування іміджу підприємства на внутрішньому ринку» (на території сімейної виноробні «Курінь») для здобувачів вищої освіти 2-3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які приймають активну участь у роботі гуртка «Економіст, підприємець, фінансист».

Перед виїздом на практичні заняття, проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, координатор проєкту UHBDP в ДВНЗ «ХДАУ», професор Аверчев О.В. ознайомив студентів з правилами поведінки і технікою безпеки в умовах карантинних обмежень та розповів про подальшу роботу в межах цього проєкту.

Денис Халупенко, керівник проєкту «Крафтові вина «Курінь», привітно зустрів учасників заняття на базі свого господарства. Цікава розповідь господаря та екскурсія до сімейної виноробні нікого не залишила байдужим. Під час спілкування багато виникало запитань на які господар з задоволенням давав ґрунтовні відповіді. У процесі дружньої бесіди мова йшла про реальні способи заробітку, були надані корисні поради майбутнім підприємцям щодо створення власної справи, про можливі її ризики та переваги, а також  отримано пояснення як влаштований великий і маленький бізнес і головне - про вміння заробляти свої перші гроші.

Учасники виїзного заняття були приємно вражені гостинністю господарів сімейної виноробні «Курінь» та з вдячністю прийняли настанови і побажання успіхів в навчанні та втілення своїх мрій в життя.

 Автори: доценти кафедри економіки та фінансів Бойко Л.О., Карнаушенко А.С., асистент Ковальова А.О. (05.10.2020)