ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

З 3 жовтня почалися заняття на підготовчих курсах. Про ЗНО - 2021 треба думати вже зараз

Цього року заняття на підготовчих курсах почалися в умовах карантинних обмежень. Тож, аби запобігти розповсюдженню коронавірусної інфекції, вони проходять із дотриманням усіх санітарно-гігієнічних вимог. А майстер-клас від волонтерів Товариства Червоного Хреста України було дуже актуальним.

Керівництвом університету та відділу забезпечено наявність антисептиків та санітайзерів – на вахті при вході до навчального корпусу, а також – безпосередньо в аудиторіях. Окрім іншого, провітрювання та розсаджування за партами по одному, в шаховому порядку, забезпечує необхідну соціальну дистанцію.

Старшокласникам у перший день занять, були представлені: викладачі, які проводитимуть заняття з різних предметів; потужна матеріально-технічна база, що постійно оновлюється; та актуальні підходи до організації навчання.

Підготовка на курсах проходить відповідно до програм ЗНО; заняття проводять висококваліфіковані викладачі; а багаторічна практика роботи підготовчих курсів свідчить про те, що їхні випускники демонструють гарні результати.

Автор: Романова О.Б. (05.10.2020)