ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Фізична культура та спорт як запорука професійного успіху майбутніх фахівців

У Херсонському державному аграрно-економічному університеті  розпочалися заняття з фізичного виховання. Студенти І та ІІ курсів усіх спеціальностей ХДАЕУ мають можливість займатися спортом на різних локаціях, які були створені і удосконалені на початок навчального року. На стадіоні і спортивних майданчиках вирує  життя, адже в умовах пандемії в пріоритеті заняття на свіжому повітрі. Теплий вересень напрочуд цьому сприяє.

 

Студенти з ентузіазмом і завзяттям розпочали новий  спортивний навчальний рік, удосконалюють свою фізичну підготовку у різних видах спорту. Фізичне здоров’я  сприяє кращому засвоєнню знань та  формуванню професійних компетенцій майбутніх фахівців.

Секція фізичного виховання кафедри загальноекономічної підготовки розширює роботу секцій. Тепер наші студенти будуть займатися не тільки волейболом, баскетболом, футзалом, легкою атлетикою,  а й  великим тенісом та атлетичною гімнастикою.  

 

 

 

 

Сподіваємося що спільні зусилля адміністрації, викладачів та студентів принесуть перемоги нашим спортсменам на змаганнях місцевого, обласного і національного рівнів.

Автори: викладачі фізичного виховання кафедри загальноекономічної підготовки Шаповал С.І., Лишевська В.М., Петрушкевич І.І. (06.10.2020 р.)