ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, ГЕОДЕЗІЇ ТА КАДАСТРУ

В рамках міжнародної співпраці кафедра землеустрою, геодезії та кадастру факультету архітектури та будівництва 8 жовтня 2020 р. організувала та провела на гостьову лекцію доктора Даріуша Павліщи, війти гміни Громадка (Республіка Польща).

Перша відкрита онлайн-лекція Даріуша Павліщи зі запланованого циклу в рамках міжнародної співпраці відбулася в он-лайм режимі на платформі ZOOM (ID9049851221; код доступа bBKyV0) для викладачів та  здобувачів освітньої програми «Геодезія та землеустрій» на тему: «Організація муніципального управління в Польщі»

Модерувала захід завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк.

Даріуш Павліщи розказав про організацію та особливості муніципального управління в Польщі, поділився успішними кроками розвитку своєї Громадки. Особливу увагу зорієнтував на значенні в їх Громадкі дотримання українських традицій та збережені культурних цінностей.

В активній дискусії всіх присутніх зацікавили питання щодо можливого стажування викладачів та здобувачів. Доктор Даріушу  охоче поділився своїми напрацюваннями та отриманим досвідом з організації та проведення стажування.

Всі присутні щиро подякували Даріушу Павліщи  та усім партнерам хто долучився до он-лайн зв’язку за започаткування міжнародної співпраці, цікаву та грунтовну лекцію.

Тож будемо чекати наступних зустрічей поки що в он-лайн режимі.

Виконавець: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (08.10.2020)