ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Біологічна утилізація органічнх відходів парків

12 жовтня 2020 року на території Дендропарку ДВНЗ «Херсонський державний аграрно-економічний університет» було проведено відкрите заняття в рамках наукового гуртка. На зустрічі був присутній директор НВФ «Віват» Кулак Андрій Федорович, який презентував деструктор «ФОСФАТ-ГЕЛЬ» для утилізації органічних відходів (опала листва, суха трава та інше).

 

На відкритому заняті були присутні студенти та викладачі спеціальностей 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», 101 «Екологія», 206 «Садово-паркове господарство», 201 «Агрономія». Було закладено виробничий дослід з вивчення ефективності дії деструктору «ФОСФАТ-ГЕЛЬ».

 

 

Метою дослідження є розробка ресурсо-зберігаючої технології утилізації на прикладі опалого листя Дендропарку ДВНЗ «Херсонський державний аграрно-економічний університет» з послідуючим впровадженням в м.Херсоні та Херсонській області.

Автори: здобувачі вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» Людмила Середенко, Олександр Шкляр (12.10.2020)