ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Практичне виїзне зайняття здобувачів вищої освіти 1,2,3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» до бази зеленого туризму «Чумацька криниця»

08.10.2020 р. в рамках реалізації Меморандуму між ДВНЗ «ХДАУ» та Українським проєктом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) відбулося практичне виїзне зайняття для здобувачів вищої освіти 1,2,3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» на базі зеленого туризму «Чумацька криниця» (м. Олешки, урочище "Ближній карабай", Херсонська обл.).

Перед виїздом на практичні заняття студенти були ознайомлені з правилами поведінки і технікою безпеки в умовах карантинних обмежень. Проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, координатор проєкту UHBDP в ДВНЗ «ХДАУ», професор Аверчев О.В. розповів про перспективи співпраці в межах цього проєкту.

 

Під час візиту до «Чумацької криниці», зацікавленість студентів викликали і організація роботи бази зеленого туризму, і інформація про органічний продукт плодоовочівництва і як його відрізнити. Також увагу привернули Вітчизняний і зарубіжний досвід вирощування органічних продуктів.

 

В межах дисципліни «Основи екскурсійної справи» здобувачі вищої освіти відвідали екскурсію територією бази, ознайомилися з кухнею та процесом переробки та приготування страв з органічних продуктів плодоовочівництва.

Студенти повернулися натхненими, вмотивованими та з новими стимулами до навчання та відвідування нових об’єктів

 

Автор: к.е.н., старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Кацемір Я.В. (13.10.2020)