ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Співпраця студентства з виробництвом!

29 жовтня 2020 року на території Дендропарку ДВНЗ «Херсонський державний аграрно-економічний університет» було проведено відкрите заняття в рамках наукових гуртків «Еколого-меліоративні технології» студентів спеціальності 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» та гуртка «Квітникарство» у студентів спеціальностей 205 «Лісове господарство» та 206 «Садово-паркове господарство». На занятті було продовжено дослід по використанню деструкторів на опалому листі в дендропарку. На зустрічі був присутній директор НВФ «Віват» Кулак Андрій Федорович, який презентував деструктори «BIOnorma»  та «БіоСтимІкс» для утилізації органічних відходів (опале листя, суха трава тощо).

Використання даних органічних препаратів націлене на екологічний шлях утилізації опалого листя, вирішення цієї глобальної проблеми для сучасних міст, а також отримання біогумусу, який в майбутньому можна використовувати для потреб парків та зелених зон.

Автор: кандидат біологічних наук, доцент кафедри лісового та садово-паркового господарства Бойко Тетяна Олексіївна (30.10.2020)