ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Економіст, Підприємець, Фінансист»

За підтримки Українського проєкту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) відбулось чергове засідання наукового гуртка «Економіст, Підприємець, Фінансист» на тему: «Сучасний стан та перспективи розвитку підприємницької діяльності у виноробній галузі».

 

З привітальним словом роботу гуртка розпочав проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності професор Олександр Аверчев. Здобувачі отримали від проректора цінну інформацію про проєкт UHBDP, необхідність дуальної освіти, важливість отримання практичного досвіду від передових та інноваційних підприємств, щоб в майбутньому застосувати набутті знання в своїй професійній діяльності.

Здобувачі вищої освіти другого року навчання, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мали змогу вперше продемонструвати свої здібності в ролі доповідачів. Елизавета Федоренко, Ірина Березка, Аліна Торопова та Максим Семенов проявили себе, як відповідальні та завзяті дослідники. Отримавши інформацію від доповідачів студентство мало змогу замислитись про нові ідеї для відкриття власного бізнесу.

 

Активна участь здобувачів вищої освіти у роботі наукового гуртка дає досвід наукової роботи, який може бути представлений на Всеукраїнському рівні. Яскравим прикладом ініціативної участі стало нагородження Вікторії Сложинської, здобувача вищої освіти першого бакалаврського рівня третього року навчання, яка отримала Диплом І ступеню та стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Підприємництво».

 

Дякуємо керівництву Херсонського державного аграрно-економічного університету за підтримку студентських ідей!

Автори: доцент кафедри економіки та фінансів Людмила Бойко, ст. викладач кафедри економіки та фінансів Алла Карнаушенко (30.10.2020)