ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Агроінтернатура – можливість знайомства з майбутньою професією!

Завдяки Українському Проєкту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) був організований конкурс на відбір кращих студентів для проходження Агроінтернатури, де я отримала змогу проходити практику в Херсонській філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України»

При проходженні практики змогла  перейняти практичні знання поряд з кваліфікованими працівниками, які зможу використовувати в подальшому, ознайомилася з новітніми технологіями та набула досвід на сучасному підприємстві. Навчилася використовувати свої знання отриманні протягом 4 років, ознайомилася із майбутньою професією. 

Під час практика, як майбутній ландшафтний дизайнер займалася посадкою квітів та формуванням чагарників, та також допомагала в лабораторії.

За допомогою стажування я насамперед задовольнила потреби свого професійного розвитку, удосконалила свої знання та здобула  певний досвід, який необхідний мені, як майбутньому спеціалісту.

По закінченню стажування всі отриманні знання та досвід, які я отримала на підприємстві, планую використовувати для виконання наукової роботи в садово-парковому господарстві.

Можу впевнено сказати, що саме проходження практики дає можливість перейняти безцінний досвід спеціалістів з даного напрямку, розширеного кругозору та набути практичних та теоретичних навичок.

 

 

 

Автор: Піскун Єлизавета та агроінтерн Котляр Катерина (16.11.2020)