ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Молоді учені та студенти Херсонського державного аграрно-економічного університету прийняли у проведенні онлайн-семінару для науковців

  

Молоді учені та студенти, а також викладачі Херсонського державного аграрно-економічного університету прийняли участь та отримали нові знання під час проведення онлайн-семінару для науковців, за організацією Міністерства освіти і науки України та Google Україна (19.11.2020).

З привітальним словом виступив Артур Селецький заступник Міністра освіти і науки України, та підкреслив необхідність застосування нашими науковцями у своїй дослідницькій діяльності сучасних діджитал-інструментів, які саме і пропонує для використання цифровий сервіс Google Україна.

Докладніше про всі можливості та основні моменти використання окремих систем Google у розвитку науки, роз’яснювала директорка ТОВ “Академія цифрового розвитку”, Google for Education Certified Trainer (ID 06539) – Антоніна Букач. Вона зупинилась на основних моментах, що виникають під час роботи у таких цифрових сервісах як Google Академія, розказала про можливості розширеного пошуку Google Alerts, про особливості роботи з масивами даних – Google Public Data, Dataset Search, Google Data Studio та Google Cloud Platform.

Отримана інформація досить актуальна для сьогоднішньої освітньої системи, дякуємо організаторам семінару за цікавий та насичений захід, вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини семінару.

Автор: Нікітенко М.П. (20.11.2020)