ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку меліорації земель»

30 листопада 2020 року вчені кафедри Гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій прийняли участь у проведенні Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку меліорації земель» до дня пам’яті видатного вченого, доктора географічних наук, професора Литовченка Олексія Федоровича.

Організаторами конференції виступили соратники та учні професора Литовченка О.Ф., які працюють у Дніпровському державному аграрно – економічному університеті. Це професор Онопрієнко Д.М., доцент Коваленко В.В., доцент Рудаков Л.М., доцент Ткачук А.В. та інші.

 

Співорганізаторами міжнародної конференції від України виступили вчені Херсонського державного аграрно – економічного університету (кафедра Гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій) та вчені Інституту водних проблем та меліорації НААН України.

З вітальним словом від Херсонського державного аграрно-економічного університету виступив професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій Морозов Володимир Васильович.

 

В конференції також прийняли активну участь здобувачі вищої освіти III рівня освіти: Херсонського державного аграрно-економічного університету та Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

Бажаємо всім учасникам науково-практичної конференції плідної роботи та натхнення у науковому пошуку нових знань.

Автори: к.с.-г.н., доцент  Шапоринська Н.М., к.с.-г.н., доцент Ладичук Д.О. (30.11.2020)