ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Академічна мобільність студентів та викладачів – міжуніверситетська інтегрована відкрита лекція для здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

В контексті підвищення якості вищої освіти 2 грудня 2020 року в умовах академічної мобільності викладачів та студентів  була організована кафедрою  землеустрою, геодезії та кадастру, факультету архітектури та будівництва та проведена відкрита лекція Яценком Володимиром Миколайовичем - к.т.н., доцентом кафедри землеустрою, геодезії та кадастру для здобувачів 2 курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» нашого університету  та здобувачів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (ТДАТУ), м. Мелітополь.

 

Лекція була присвячена питанню: «Що таке геодезія і для чого вона потрібна?» яка відповідала змісту навчальних дисциплін «Геодезія», «Вища геодезія», «Електронні геодезичні прилади» (ХДАЕУ) та «Геодезія та вища геодезія», «Електронні геодезичні прилади» (ТДАТУ). Обрана тема лекції уможливила реалізацію інтегрованого підходу до змісту спланованого та проведеного заняття, поєднання різнойменних дисциплін  та  крім того, сприяла розвитку професійних компетентностей присутніх здобувачів.

 

Формат проведення лекції став справжньою новацією для двох сторін, студенти з зацікавленістю слухали та  приймали участь в її обговоренні.

Щиро дякуємо Володимиру Миколайовичу Яценко за достойне, фахове представлення професійного рівня Херсонського державного аграрно-економічного університету зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

Окрема подяка нашим колегам за співпрацю: завідуючому  кафедрою геоекології та землеустрою Мовчану Сергію Івановичу (ТДАТУ).

Чекаємо наступної зустрічі,  вже на відкритій лекції в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного.

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В. (02.12.2020)