ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Заняття гуртка «Ekolife» продовжуються

Сьогодні відбулося чергове заняття гуртка «Ekolife» зі студентами спеціальності 101 Екологія ХДАЕУ. На заняття було запрошено фахівця-дозиметриста з Запорізької АС, випускника кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В. Пилипенка - Іовенко Євгена. Особливість заняття полягала  в цікавих фактах з досвіду працівника ЗАС та в зворотньому зв'язку зі студентами, які задавали питання.

 

 

Студенти цікавились екологічною безпекою працюючих АС в Україні, сучасними методиками визначення радіації та питаннями радіаційної ситуації в Україні. Уся отримана інформація буде корисною у подальшій науковій діяльності гуртка. Керівники гуртка  доценти Алмашова В.С. та Євтушенко О.Т. домовились з фахівцем про повторну зустріч найближчим часом. Дякуємо Євгену Іовенко за цікаву зустріч та насичену розповідь про сучасний стан радіаційної безпеки в Україні.

Автори: керівники гуртка «Ekolife» доценти кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В. Пилипенка – Алмашова В.С. та Євтушенко О.Т. (05.12.2020)