ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентський науковий гурток «Морфологія та розведення тварин» біолого-технологічного факультету вивчає проблемне питання науки: тепловий стрес тварин - глобальна проблема виробництва

20 січня 2021 року на кафедрі ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Морфологія та розведення тварин». 

Здобувачі вищої освіти виступили  із доповідями на теми: «Термічний стрес та комфорт тварин»;

 

«Фізіологія формування окремих продуктивних ознак тварин»

 

Також було обговорено питання, щодо сучасного погляду на наукові досягнення М.І. Вавілова.

Засідання відбувалось у режимі он-лайн, участь приймали здобувачі вищої освіти спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», різних років навчання.

Демонстраційні матеріали були підготовлені як здобувачами вищої освіти так і науково-педагогічними працівниками кафедри. Спілкування відбулось у формі діалогу. Було надано інформацію про історію питання, сучасний стан та перспективи розвитку наукових підходів для вирішення практичного питання впливу термічних стресів на сільськогосподарських тварин. 

Автор: доцент Харламова Т.С., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (26.01.2021)