ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ректорат: контролюємо освітній процес, посилюємо профорієнтацію

22 лютого під головуванням Юрія Кирилова відбулося засідання ректорату, присвячене поточній діяльності університету та плануванню роботи на поточний тиждень. Особлива увага приділятиметься контролю перебігу навчального процесу у змішаній формі, питанням підготовки до вступної кампанії 2021 року, роботі щодо запобігання проявів булінгу та дискримінації в університеті, проведенню профорієнтаційних виїздів до закладів освіти області, доопрацюванню організаційних питань щодо проведення інтенсив-курсів з предметів ЗНО для школярів викладачами ХДАЕУ та іншим питанням розвитку закладу вищої освіти.

 

Перший проректор, проректор з НПР Вікторія Грановська поінформувала про особливості вступної кампанії 2021 року, наголосила на ключових показниках, за якими відбувається міжнародне рейтингування ЗВО. Зазначила, що всі матеріали, які виставляються на сайті та в соціальних мережах про університет тематично повинні бути ціленаправлени для основних стейкхолдерів та носити прикладний характер застосування для осіб яких вона зацікавить.

 

Проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев повідомив про проведені зустрічі з колективами факультетів щодо наукової активності НПП, зазначив, що на цьому тижні відбудеться засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності, де будуть обговорюватись доповнення та пропозиції щодо критерії оцінювання наукової активності викладачів у 2021 році та проінформував про стан подання наукових робіт здобувачами для участі у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей.

 

Проректор з адміністративно-господарської роботи Сергій Незнамов доповів про перебіг ремонтних робіт в головному навчальному корпусі, спортивному комплексі та гуртожитках №3 та 4.

Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Автор: Стукан Тетяна (22.02.2021)