ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спільне практичне заняття зі стейкхолдером

Залучення до освітнього процесу стейкхолдерів відіграє важливу роль в якісній підготовці здобувачів вищої освіти. Адже представники бізнес-спільноти більше всіх знають якими практичними навиками та знаннями повинен володіти висококваліфікований фахівець.

 

Так, 24 лютого 2021 року відбулося спільне практичне заняття з дисципліни «Організація торгівлі» на тему «Роздрібні торгові підприємства» у здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Дане практичне заняття провели випускник нашого університету, а нині успішний та перспективний херсонський підприємець Владислав Синяков та ст. викладач кафедри економіки та фінансів, к.е.н. Алла Карнаушенко.

 

Під час практичного заняття здобувачі вищої освіти за участі викладача засвоїли теоретичні аспекти роздрібної торгівлі, а також за допомогою ситуаційних задач характеризували організаційні моделі торговельних підприємств, навчилися визначати рівень спеціалізації торговельного підприємства; проводити аналіз стану роздрібної торгівлі.

А Владислав Синяков акцентував увагу здобувачів на практичних аспектах розвитку роздрібної торгівлі та її перспективних напрямах в Україні, а також провів цікаву ситуаційну гру щодо особливостей торговельного обслуговування в залежності від виду торговельного підприємства.

 

Здобувачі дізналися багато корисної інформації щодо організації торговельної діяльності, формування асортименту на підприємствах роздрібної торгівлі, активно брали участь в обговоренні питань, які стосувалися класифікації роздрібних торговельних об’єктів та їх вигідного розміщення.

Досвід роботодавців дуже корисний для майбутніх фахівців, тому запрошуємо стейкхолдерів поділитися своїми практичними знаннями зі здобувачами!

Автор: ст. викладач кафедри економіки та фінансів Алла Карнаушенко (24.02.2021)