ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Для спеціалістів ресторанного господарства і не тільки…

До книжкового фонду наукової бібліотеки надійшли нові навчальні посібники:

Аверчев О.В. Страви з круп'яних культур та овочевих культур оздоровчого призначення: навч.посіб. / О.В. Аверчев, О.В.Дзюнзя, Н.В. Новікова. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021

Аверчев О.В. Збірник рецептур страв з рису та овочів різних країн світу : навч.посіб. / О.В. Аверчев, О.В.Дзюнзя, Н.В. Новікова, С. М. Коб’яков.  – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021

Збірники розроблені спеціалістами  Херсонського державного аграрно-економічного університету спільно з науковими та практичними працівниками рестораного господарства,  як навчальні посібники  для здобувачів вищої освіти, а також для спеціалістів і працівників ресторанного господарства та всіх. Хто цікавиться раціональним харчуванням.

Автор: Смирнова І.О. (25.02.2021)