ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спортивна база ХДАЕУ розвивається

Спортивна база Херсонського державного аграрно-економічного університету активно розвивається. У другому семестрі ХДАЕУ зустрів здобувачів вищої освіти удосконаленими та новими спортивними локаціями. Введено в експлуатацію два сучасні багатофункціональні спортивні майданчики для проведення практичних занять з фізичного виховання. У парковій зоні у вільному доступі знаходиться спортивний майданчик з різноманітним обладнанням для загальної фізичної підготовки. У фойє головного корпусу організовано локацію з новими тенісними столами для активного відпочинку студентів і викладачів перервах та у вільний від занять час.

Удосконалення навчального процесу і якості освіти на сучасному етапі передбачає вільний вибір здобувачами вищої освіти дисциплін. Тому, крім «Фізичного виховання», запропоновано до вибору дисципліни «Фітнес», «Атлетична гімнастика», «Кросфіт». Університет придбав нове обладнання для урізноманітнення спортивних занять і формування спортивних секцій.

На сьогодні ХДАЕУ є потужним центром розвитку спорту і фізичної культури міста, адже спортивні зали і спортивні майданчики готові до проведення змагань обласного рівня з волейболу, баскетболу, футболу, тенісу, футзалу.

Набуті в університеті спортивні навички, формування здорового способу життя стануть для здобувачів вищої освіти запорукою не тільки особистісного росту, а й успіху у майбутній професійній діяльності. Нове покоління фахівців обирає спорт!

 

 

 

 

Автор: викладач кафедри загальноекономічної підготовки Петрушкевич І.І. (25.02.2021 р.)