ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Співпраця викладачів економічного факультету з базовими школами Херсона

Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці, та й не тільки. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства в цілому. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її успіх, щастя.

26 лютого 2021 року доцент кафедри економіки та фінансів Карнаушенко Алла Сергіївна та старший викладач кафедри загальноекономічної підготовки Виноградова Т.І. відвідали з профорієнтаційним заходом Чорнобаївську санаторну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради та Чорнобаївський навчально-виховний комплекс Білозерської районної ради Херсонської області.

Викладачі економічного факультету розповіли учням 11-х класів про факультети та спеціальності університету, військові кафедри, особливості організації навчального процесу, навчання в Агроінтернатурі, матеріально-технічну базу університету, можливості дуального навчання та подальше працевлаштування.

Під час зустрічі було акцентовано увагу про роботу навчально-методичного центру довузівської підготовки та міжнародної освіти, функціонування підготовчого відділення та підготовчих очно-заочних курсів, роботу консультаційного центру, метою якого є допомога у створенні електронних кабінетів та подачі електронних заяв.

Учні отримали ґрунтовні відповіді на всі свої запитання. Зустріч вийшла цікавою та інформативною, нікого не залишила байдужими.

Дякуємо адміністрації навчальних закладів за організацію заходу і сподіваємось на подальшу співпрацю!

Автори: к.е.н. Карнаушенко А.С., старший викладач Виноградова Т.І. (26.02.2021)