ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Весняна студентська наукова конференція в рамках роботи гуртка «Технолог»

Робота студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції на минулому тижні була присвячена проведенню весняної наукової конференції, на якій були висвітлені роботи здобувачів вищої освіти спеціальностей 201 «Агрономія» та 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» під науковим керівництвом викладачів кафедри. Засідання із вступним словом розпочав академік НААН Віктор ПЕЛИХ, побажавши усім присутнім плідної праці та подальшої зацікавленості у наукових дослідженнях.

 

Серед представлених доповідей різних тематик розглядались наступні: «Кандирування», «Виготовлення печива макаронс в умовах лабораторії», «Вичинка шкур кроликів в домашніх умовах», «Особливості вирощування равликів», «Махан: особливості технології виготовлення та споживання», «Магічна сила желатину», «Ківано – вирощування та поширення в Україні», «Паприка, як харчовий і органічний барвник», «Ікра з бальзамічного оцту», «Технологія виготовлення томатного морозива» та ін.

 

 

 

 

Представлені доповіді були на високому рівні, супроводжувалися презентаціями та демонстраційним матеріалом. Усі учасники відзначені подяками за участь. Призові місця весняної конференції розділили здобувачі вищої освіти біолого-технологічного та агрономічного факультетів: Владислава Колесник, Марія Різак, Дар’я Ковтун та Олександр Шевченко.

  

Автори: керівники студентського наукового гуртка «Технолог», кандидати с.-г. наук Геннадій КАРАЩУК, Світлана УШАКОВА (08.04.2021)