ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відвідування студентами факультету архітектури та будівництва виставки «Стройіндустрія 2021. Енергозбереження»

8 квітня 2021 року в ККЗ «Ювілейний» відбулося відкриття  традиційної 22 галузевої будівельної виставки «Стройіндустрія  2021. Енергозбереження». Така визначна подія в будівельній галузі Херсонщини не могла не привернути уваги викладачів та студентів наукового гуртка «Актуальні проблеми динаміки та міцності» нашого факультету.

 

Ознайомлення з обладнанням сонячних станцій

Студенти 1-го курсу спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 2-го курсу спеціальностей 192 «Будівництво та цивільна інженерія» та 194 «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» ознайомилися з пропозиціями в різних сегментах ринку: від будівельних матеріалів – до енергозберігаючих технологій. Ефективний, економічний, надійний обігрівач компанії  Teplotema та монокристалічний модуль з підложкою для сонячних станцій зацікавили студентів-енергетиків. 

 

Спілкування з представником  компанії  Teplotema

Студенти – гідробудівельники в павільйоні компанії Рекордбуд  перевірили зразки сучасних систем гідроізоляції на всі види деформацій: на розтягування, на кручення, на прокол і, навіть, на кусання. Всі студенти-будівельники отримали в подарунок від заводу композитних матеріалів Ukr Arm Plast склопластикову арматуру, яка досить недавно з’явилася на будівельному ринку України.

І, звичайно, ми не могли не завітати до павільйону нашого університету, який був представлений спеціальностями 192 «Будівництво та цивільна інженерія» та 193 «Геодезія та землеустрій».

 

Студенти знайомляться з експозицією павільйону ХДАЕУ

Ми впевнені, що матеріали, інженерні системи, енергозберігаючі технології, нові рішення для комунального господарства, з якими студенти ознайомилися на виставці, обов’язково знайдуть відображення в студентських проектах, які розробляються   студентським науковим гуртком «Актуальні проблеми динаміки та міцності».

Автор:  ст.викладач  кафедри  будівництва Т.А. Ємел’янова (08.04.2021)