ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри загальноекономічної підготовки

У спортивній залі Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулась товариська зустріч з командою Херсонського професійного ліцею зв’язку та поліграфії зі стрітболу – це своєрідний варіант баскетболу, ще його називають вуличний баскетбол. У запеклій боротьбі перемогла дружба.

 

З метою розширення уявлення про види спеціальностей ХДАЕУ, які мають попит на ринку праці, та в рамках профорієнтаційного заходу викладачі фізичного виховання Лишевська В.М.,Шаповал С.І., Петрушкевич І.І. акцентували увагу на виборі майбутньої професії, яка буде сприяти найефективнішому розвитку рівня людини як фахівця, людини, що проявляє соціально-економічну ініціативу, вчиться отримувати інтелектуальну та трудову незалежність.

 

 Розповіли про можливості, які надає університет для молоді на шляху здобуття якісної освіти та особливостей навчання, про можливості розкриття своїх здібностей у поза навчальний час – у секційній роботі, спорті чи культурно-масовому житті. Показали спортивну базу нашого закладу: спортивні майданчики для гри у волейбол, бадмінтон, фут зал, ознайомили  зі збірними командами з різних видів спорту, які займають призові місця на обласній Універсіаді.

 

Сподіваємося, що проведення таких заходів стане для ліцеїстів компасом у їх подальшому професійному самовизначенні та допоможе зробити правильний вибір майбутньої спеціальності.

Учасникам змагань бажаємо наснаги та подальших перемог!

Автори: викладачі кафедри загальноекономічної теорії  Лишевська В.М., Шаповал С.І., Петрушкевич І.І. (09.04.2021 р.)