ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Шахман Карина – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» у 2020-2021 н.р

Вітаємо Шахман Карину – призера Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» у 2020-2021 н.р. З приємністю відзначаємо, що за результатами підсумкової відеоконференції наукова робота Шахман Карини отримала високу оцінку і була відзначена дипломом IІI ступеня та подарунками від спонсорів – компанії «DeLaMark», виробника екологічних засобів для дому, а науковий керівник Світлана Коваль  відзначена подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

 

21 квітня 2021 року на базі Полтавської державної аграрної академії відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» в дистанційному режимі, на якій здобувачі-претенденти на перемогу презентували результати своїх наукових досліджень. Всього галузева конкурсна комісія конкурсу розглянула 118 поданих студентських наукових робіт від 192 авторів. За результатами рецензування, до фінального етапу, було відібрано 45 найкращих робіт із 43 закладів вищої освіти.

  

Шахман  Карині - здобувачці 3 курсу економічного факультету спеціальності «Облік і оподаткування»  у своїй науковій роботі вдалося поєднати облікові аспекти з тематикою спеціальності 073 Менеджмент. Вітаємо Карину з цим успіхом і бажаємо нових здобутків і перемог!

Автор: к.е.н., доцент Коваль С.В. (07.05.2021)