ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у ресторані сучасної української кухні «Пан Атаман»: тестуємо страви із оновленої Сторінки від Бренд-Шефа

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у дегустації страв із оновленої Сторінки від Бренд-Шефа ресторану сучасної української кухні «Пан Атаман» Івана Цурiкова.

 

День практичної підготовки в межах реалізації Меморандуму між рестораном і ХДАЕУ виявився наповненим новими смаками, незвичними пахощами, візуальними ефектами та яскравими емоціями. Майбутні ресторатори мали змогу приєднатися до робочої групи співробітників ресторану на стадії внутрішнього тестування нових страв перед запуском їх у продаж.

 

Бренд-Шеф схарактеризував смакові якості страв і надав повний опис технології приготування. Учасники оцінили смакові властивості страв і їх візуальну привабливість. Також обговорили питання бажаного смакового профілю страв, їх гармонійного поєднання із загальною концепцією закладу. «Промалювали» оптимальні варіанти, цікаві та креативні ідеї подачі страв відвідувачам.

 

Ще раз упевнилися в тому, що персонал, який «продає» страву, не знаючи її смаку, подібний до екскурсовода, який розповідає про місто, жодного разу не побувавши в ньому.

 

Щиро дякуємо керівництву ресторану за можливість долучитися до робочої групи та отримати цінний досвід!

 

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О. (08.05.2021)