ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково-педагогічні працівники Одеського державного аграрного університету пройшли другий 90-годинний курс підвищення кваліфікації на базі ННЦ «ІПОД» ХДАЕУ

Науково-педагогічні працівники Одеського державного аграрного університету пройшли другий 90-годинний курс підвищення кваліфікації на базі ННЦ «ІПОД» ХДАЕУ.

Стажування проходило на біолого-технологічному факультеті та факультеті рибного господарства та природокористування ХДАЕУ.

 

На курсах 15 слухачів Одеського державного аграрного університету розглядали такі теми як «Вдосконалення технологій переробки молока та молочних продуктів», «Стандартизація продуктів тваринництва», «Вдосконалення технології розведення, методів селекції корів, вивчення інноваційних підходів до оцінки біологічних властивостей тварин» та інші.

 

Стажисти вдосконалили свої знання з відповідних дисциплін, перейняли досвід викладачів Херсонського державного аграрно-економічного університету, який будуть в подальшому використовувати у своїй науковій та викладацькій діяльності. 

Автор: Власенко В.І. (12.05.2021)