ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня економічного факультету спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

 23 червня 2021 року відбувся останній день захисту кваліфікаційних робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня.

Протягом всього періоду захисту працювала екзаменаційна комісія у складі голови комісії Кручиненка Олександра Сергійовича, керівника «Херсонська ДБК», та членів комісії: доктора економічних наук, професора, ректора університету, професора кафедри публічного управління та адміністрування Кирилова Юрія Євгеновича, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Потравки Лариси Олександрівни,  доктора наук з державного  управління, професора, професора кафедри публічного управління та адміністрування Вольської Олени Михайлівни.

Випускники, які представили свої дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, показали високий рівень теоретичної підготовки та практичного розгляду аналізованої тематики. Разом із якісними знаннями здобувачі довели свою обізнаність в різних галузях суспільно-політичного життя. У кваліфікаційних роботах бакалаврів піднімаються питання децентралізації влади в Україні, удосконалення системи електронного урядування, модернізації системи державного управління, кадрової політики, адміністративних послуг, а також державотворення, як чинника національної свідомості.

Вітаємо здобувачів з успішним захистом та бажаємо плідної діяльності та успіхів у розбудові державного управління та здійсненні територіально-адміністративної реформи в Україні!

Автор: Явтушенко Альбіна Валеріївна –асистент кафедри публічного управління та адміністрування (23,06,2021)