ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжкафедральний семінар економічного факультету щодо заслуховування звітів здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії першого та другого років навчання

Звітування аспірантів є важливою складовою при формуванні глибинних знань на етапі здобуття ступеня доктора філософії та невід’ємний етап при напрацюванні навичок виступу на аудиторію.

23.06.2021 року економічним факультетом Херсонського державного аграрно-економічного університету проведено міжкафедральний семінар щодо заслуховування звітів здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії першого та другого років навчання.

Захід відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, професор Аверчев О.В., який наголосив на важливості підведення саме проміжних підсумків роботи з метою корегування напрямку досліджень. На семінарі були присутні декан економічного факультету, доцент Крикунова В.М., помічник з наукової роботи та міжнародної діяльності, доцент Жосан Г.В., наукові керівники аспірантів, завідувачі кафедр.

 

Тематика досліджень здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії є досить сучасною та актуальною, розглядаються такі напрями як: удосконалення внутрішніх систем якості готельних мереж, маркетингово-логістичне забезпечення збутової діяльності аграрних підприємств, механізми формування інвестиційної привабливості України для країн Сходу, підвищення конкурентоспроможності і фінансової стійкості аграрних підприємств в умовах Четвертої промислової революції та інші.

 

Вітаємо здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії першого та другого років навчання з успішним захистом звітів та бажаємо натхнення та подальших наукових досягнень.

Автор: к.е.н., доцент Жосан Г.В. (23.06.2021)