ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати участі команд ХДАЕУ у обласній універсіаді

23 червня відбулося планове засідання обласного науково-методичного об’єднання завідуючих кафедрами, керівників фізичного виховання та голів спортивних клубів закладів вищої та фахової передвищої освіти, де були підведені підсумки ХVІ обласної Універсіади.

Згідно календарного плану спортивно-масових заходів Херсонського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, загального Положення про ХVІ обласну Універсіаду та з метою залучення студентської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом були організовані заходи щодо проведення змагань серед студентів закладів вищої освіти з лютого по травень 2021 року за програмою ХVІ обласної Універсіади в умовах дотримання протиепідемічних вимог та запобіганню поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Відповідно наказу Херсонського обласного відділення підведені загальнокомандні підсумки змагань серед команд юнаків з п’яти видів спорту (шахи, теніс настільний, волейбол, фут зал та волейбол пляжний) та серед команд дівчат з 4-х видів спорту (шахи, теніс настільний, волейбол та волейбол пляжний).

За результатами змагань серед команд юнаків закладів вищої освіти ІІІ місце посіли студенти нашого університету. У командному заліку серед команд дівчат на ІІ місці студентки Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Кращі результати показали наші юнаки у таких видах спорту: волейбол  – 1 місце, теніс настільний 1 місце, а дівчата були кращими у волейболі – 2 місце і у волейболі пляжному теж 2 місце.

 

 

 

 

Вітає учасників обласної Універсіади! Бажаємо нових успіхів і досягнень!

Пишаємось призерами та зичимо їм успіхів у подальших змаганнях!

Автори: викладачі кафедри загальноекономічної підготовки Лишевська В.М., Шаповал С.І. (25.06.2021 р.)