ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання Вченої ради Аграрно-Економічного університету

25 червня 2021 р. під головуванням ректора Юрія КИРИЛОВА відбулося щомісячне засідання Вченої ради, на якому було затверджено ряд питань, які регулюють освітню, наукову та виробничо-господарську діяльність закладу вищої освіти. Серед них були питання щодо внесення змін до правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти у Херсонському державному аграрно-економічному університеті в 2021 році; про перейменування кафедр факультету архітектури та будівництва; про затвердження звітів НПП кафедр за 2020-2021 н.р. та попередніх обсягів навчального навантаження кафедр на 2021-2022 н.р.

На початку засідання ректор вручив дипломи, подяки, нагороди. Зокрема, почесною грамотою та подяками голови Херсонської обласної ради нагороджені старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування, відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Панкратьєва, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри ботаніки та захисту рослин Ольга Макухіна, комендант гуртожитків №2 та №3 Олена Іжевська.

Диплом II ступеня вручено Кривенко Дмитру та Сложинській Вікторії, ІІІ ступеня – Дворній Ганні та Драготі Ірині за отримані призові місця у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу університету, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм нагороджені грамотами та подяками Херсонського державного аграрно-економічного університету науково-педагогічні працівники закладу вищої освіти.

Також були відзначені навчальні та спортивні здобутки Скадовського аграрного фахового коледжу ХДАЕУ отримані на всеукраїнському рівні.

 

Автор: Стукан Т. (25.06.2021)