ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжнародне науково-педагогічне стажування

01.07.21 року відбулась чергова зустріч щодо реалізації положень меморандуму про співпрацю між Херсонським державним аграрно-економічним університетом та University of the Third Age in Gromadka, Poland.

  

Під час робочої зустрічі  із проректором з наукової роботи та міжнародної діяльності Херсонського державного аграрно-економічного університету – Олександром АВЕРЧЕВИМ та DariuszPAWLISZCZY– mayor ofGromadka (Poland)  й Marcin  KĘSY–dziekan Uniwersytetu  Economicznego w Bydgoszczy (Poland) обговорили питання щодо невід’ємної компоненти професійної діяльності викладачів та аспірантів, яка у свою чергу, дозволяє долучитися до програм академічної мобільності та підвищити професійні компетенції за індивідуальною спрямованістю науково-педагогічних працівників.

  

Marcin  KĘSY, dziekan Uniwersytetu  Economicznego w Bydgoszczy, наголосив щодо можливостей навчання здобувачів вищої освіти за програмою подвійних дипломів.

Безумовно, фундаментальна мета зустрічі – це можливість збагатити навички особистого бредингу, підвищити кваліфікацію усіх учасників освітнього процесу та організація стажувань.

Висловлюємо подяку учасникам заходу та сподіваємось на продовження плідної співпраці!!!

 Автор: Тетяна МАЦІЄВИЧ (02.07.2021)