ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вручення дипломів бакалаврів

Сьогодні в Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбулося урочисте вручення дипломів здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю Екологія.

Традиційно урочисту церемонію вручення дипломів відкрив ректор ХДАЕУ д.е.н., професор Кирилов Ю.Є. Він особисто вручив дипломи здобувачам вищої освіти, які отримали «диплом з відзнакою». Вітаючи випускників, ректор наголосив: «Наші випускники — це висококваліфіковані фахівці найкращого Університету півдня України, енергійні, талановиті та творчі. Вам пощастило, адже Ви вступали до Херсонського державного аграрного університету, а отримуєте дипломи вже Херсонського державного аграрно-економічного університету!». 

 

З теплими словами привітання до випускників звернувся доктор с.-г. наук, завідувач випускової кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка Пічура В.І. Звертаючись до випускників, він наголосив: «Протягом усіх чотирьох років Ви брали активну участь у житті університету, були міцною опорою для своїх викладачів та керівників. Бажаємо успішно скласти ЗНО з іноземної мови та залюбки чекаємо Вас в магістратурі!».

 

До привітань приєднався декан факультету рибного господарства та природокористування к.б.н., доцент Бойко П.М. Він акцентував: «Сподіваюсь, що отриманий сьогодні диплом – це лише початок, а наступною сходинкою буде отримання диплома «магістра». Я бажаю вам всього найкращого і щиро зичу реалізувати свої амбітні плани!»

Вітаємо випускників спеціальностей 101 «Екологія» Херсонського державного аграрно-економічного університету з успішним завершенням навчання та отриманням диплома «бакалавра»!

 

Шановні випускники ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

Екологом бути цікаво, сучасно та круто!

Автор: Стратічук Н.В., доцент кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка (01.07.2021)