ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Увага! Іспит для дорадників!


Департамент розвитку сільського господарства та зрошення

Херсонської обласної державної адміністрації

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ

ДОРАДНИКІВ та ЕКСПЕРТІВ – ДОРАДНИКІВ

Відповідно до статті 10 Закону України «Про сільськогосподарську дорадчу діяльність» від 17 червня 2004 року № 1807-IV, в червні 2021 року проведено навчання з підвищення кваліфікації сільськогосподарських дорадників.

Регіональною кваліфікаційною комісією 06 серпня 2021 року о 10.00 годині проводитиметься кваліфікаційний іспит з питань сільськогосподарської дорадчої діяльності.

  

Для складання кваліфікаційного іспиту фізичні особи за 15 днів до початку складання іспиту подають документи до Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення облдержадміністрації, що визначені наказом Міністерства аграрної політики України від 26 квітня 2005 року № 176 «Про затвердження положення про кваліфікаційне свідоцтво сільськогосподарського дорадника та сільськогосподарського експерта-дорадника».

  

За результатами складання кваліфікаційних іспитів, фізичні особи, які успішно склали іспит, в термін до трьох робочих днів до Департаменту розвитку сільського господарства та зрошення облдержадміністрації подають заяву на Міністерство аграрної політики та продовольства України, реєстраційну картку сільськогосподарського дорадника/експерта-дорадника, перелік дорадчих послуг і адміністративно-територіальних районів, у яких надаватимуться такі послуги, копію ідентифікаційного номеру, нотаріально завірену копію кваліфікаційного свідоцтва сільськогосподарського дорадника та сільськогосподарського експерта-дорадника, з метою подальшого направлення до Міністерства аграрної політики та продовольства України для включення їх до Державного Реєстру сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників.

Документи приймаються в Департаменті розвитку сільського господарства та зрошення облдержадміністрації за адресою: м. Херсон, проспект Ушакова, 47, каб. 214, з 8.00 до17.00 години.

Інформація за телефоном (0552) 42 27 63.

Автор: Власенко В.І. (07.02.2021)