ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам Скадовського аграрного фахового коледжу

30 червня 2021 року пройшла урочистість з нагоди вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам Скадовського аграрного фахового коледжу.

Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь. Випускний – це закінчення перед великим початком…

Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей батьків.

Випускний – головний іспит як в коледжі, так і у кожного студента. Роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, хтось, можливо, і з болем. Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя ніколи не забуваються.

Випускники  41(куратор Воробйова І.І.), 42 (куратор Мурзак О.П.) та 43 (куратор Кравченко В.М.) групи отримали дипломи зі спеціальностями, які необхідні на сьогодні для нашої країни. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного. Кожен із студентів займе своє особливе місце в історії коледжу.

Привітати студентів – випускників, завітали почесні гості: голова Скадовської  районної державної адміністрації - Павлиш Михайло Васильович; голова Скадовської  міської ради  - Яковлєв Олександр Юрійович; Грановська Вікторія Григорівна – перший проректор ХДАЕУ, проректор з науково – педагогічної  роботи, доктор економічних наук; в.о. завідувача кафедри рослинництва та агроінженерії  ХДАЕУ, кандидат с-г наук Іванів Микола Олександрович; Кондрашов Роман Юрійович  -  голова  Скадовського відділення Приватбанку; отець Володимир та отець Олег. З теплими та щирими словами привітання звернувся до всіх присутніх заслужений працівник освіти України, директор Скадовського коледжу Гончарський Іван Львович, куратор Мурзак Оксана Павлівна. Від імені батьків напутні слова сказала мама випускника Кульбіда Алла Ярославівна. А ми всі, щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вдалого працевлаштування та особистого щастя!
Нехай час, який був проведений разом із нами, назавжди залишиться у ваших серцях, а знання, що ви здобули, будуть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого та професійного шляху і допоможуть у досягненні задуманих цілей.

Автор: Яценко Г.С. -культорганізатор (02.07.2021)