ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вручення дипломів бакалаврів

1 червня в Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбувся урочистий захід присвячений врученню дипломів здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

 

На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернувся декан економічного факультету, к.е.н, доцент Крикунова В.М, яка тепло і сердечно привітала випускників із закінченням навчання в університеті та побажала їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувавши себе в професійній діяльності,  та вручила здобувачам омріяні дипломи бакалавра. 

Випускники отримали фахову підготовку в університеті відповідно до державних стандартів вищої освіти, з урахуванням новацій, що впроваджувались у освітній процес упродовж всіх років навчання. Крім цього слід вдзначити, що цінність підготовки фахівців полягає у наданні можливості здобувачам отримати якісну освіту, яка є показником спільної плідної роботи всього професорсько-викладацького складу та випускників.

Вітаємо випускників-бакалаврів та бажаємо твердо крокувати до обраної цілі!

Автор: Явтушенко А.В. (02.07.2021)