ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Угода про співпрацю

Одним з основних напрямів діяльності Херсонського державного аграрно-економічного університету є розвиток міжнародного співробітництва, підготовка здобувачів вищої освіти до здійснення професійної діяльності на рівні світових стандартів, встановлення та розвиток міжнародних зв’язків з закладами вищої освіти та організаціями держав ближнього та далекого зарубіжжя, що дає можливість отримання практичних знань, а  також удосконалення знання мови, пізнання звичаїв і культури країн та отримання незабутніх вражень.

Відповідно до взаємного бажання сприяти подальшій співпраці Херсонський державний аграрно-економічний університет в обличчі проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчева Олександра Володимировича  та Державний університет інфраструктури та технологій, який є учасником консорціуму проєкту Erasmus+ «Інжиніринг криз та ризиків у сфері транспортних послуг - CRENG»,  в обличчі ректора  Брайковської Надії Сергіївни, висловили готовність зміцнювати та розвивати співпрацю на основі взаємних інтересів та підписали угоду про співробітництво.

Така форма співпраці, а саме участь у міжнародних семінарах та конференціях, нових проєктах, що передбачають впровадження нових методів навчання в ЗВО України – все це сприятиме входженню університету у світовий освітній простір. 

Міжнародні зв’язки ХДАЕУ постійно поглиблюються та розширюються за напрямами співробітництва із закордонними партнерами. Університет використовує всі можливості міжнародного співробітництва для розвитку наукових досліджень, широкого впровадження наукових розробок і проєктів, зміцнення навчально-методичної бази. Отже, найкращий шлях до успіху - систематичне, поступове набуття досвіду в зовнішньоекономічній діяльності.

Бажаємо удачі на подальших етапах роботи!

 

Автор: Піскун Єлизавета (05.07.2021)