ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Нові надходження до фонду Наукової бібліотеки

Фонд Наукової бібліотеки ХДАЕУ поповнився новим навчальним виданням:

Шерман І. М., Хижняк М. І, Кутіщев П. С., Кражан С. А. Живлення та годівля риб: підручник для підгот. фахівців за спец. "Водні біоресурси та аквакультура" / за ред. І. М. Шермана. Херсон: ФОП Вишемирський В. С., 2021. 628 с.: іл.

У посібнику наведено інформацію про кормові ресурси, кормову базу риб, методи її вивчення, живлення та оцінку живлення риб, культивування живих кормів у виробничих умовах, хімічний склад та харчову цінність рослинних та тваринних кормів, застосування штучних кормів в технологічних циклах вирощування риби. Поєднання в одному підручнику інформації про кормову базу риб, біологічних основ живлення риб та основ годівля різних видових та вікових груп риб в умовах специфіки виробництва є виправданим і необхідним.

Підручник рекомендований студентам і викладачам біологічних спеціальностей вищих навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації, аспірантам, науковим співробітниками, фахівцям рибного господарства та охорони природи.

Запрошуємо до читальної зали для ознайомлення з цим підручником та іншими новинками літератури, що надійшли до фондів Наукової бібліотеки.

Автор: Озерицька І. М. (06.07.2021)