ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Екскурсія Краєзнавчим музеєм

9 вересня 2021 року здобувачі першого(бакалаврського) рівня першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету в рамках програми університету “тиждень першокурсника” здійснили прогулянку містом, після чого відвідали Херсонський обласний краєзнавчий музей, який на сьогоднішній день є одним з найбільш відомих та популярних історичних місць Південного регіону України.

Особливо зацікавила здобувачів експозиція, присвячена заснуванню м. Херсон та пов’язаних з ним історичних осіб: Г.О.Потьомкін, О.В.Суворовим, Ф.Ф.Ушаковим. Також, вразила унікальна колекція флори та фауни Херсонщини, створена наприкінці ХІХ ст. відомим вченим-біологом Й.К.Пачоським і яка є основою природознавчого відділу музею.

Завдяки кваліфікованій та змістовній екскурсії першокурсники разом зі своїм куратором, доцентом кафедри інженерії харчового виробництва Резвих Ніною Ігорівною змогли поринути у таємниці глибокої давнини.

Зі свого боку, здобувачі висловили щиру подяку за цікаву і інформативну екскурсію та зауважили, що така форма активності є важливою для їх розвитку та формування національної самосвідомості.

 

Автор: Резвих Ніна (13.09.2021)