ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Посвята у студенти ХДАЕУ

До дружньої студентської родини Аграрно-економічного університету влилася нова хвиля наполегливих, енергійних, завзятих та активних, які своїм сумлінним навчанням продовжать славні освітянські традиції вишу.

 

Сьогодні відбулася посвята у студенти в Херсонський державний аграрно-економічний університет. Посвята - це свято, яке залишається в пам'яті назавжди. Причому, не тільки для першокурсників, а й для всіх студентів, які в цей день зазвичай отримують особливі враження.

 

Із вітальним словом до першокурсників, батьків та гостей звернувся ректор університету Юрій Кирилов, який запевнив студентів і батьків у правильності їхнього вибору. Адже ХДАЕУ - це потужний університет, який впевнено рухається вперед, має чіткі перспективи розвитку, найкращий колектив науковців, який ставить перед собою все нові і нові цілі, досягаючи їх наполегливою роботою.

 

Аграрно-економічний швидко реагує на виклики сьогодення, а відтак і має безліч перемог і здобутків у всеукраїнських і міжнародних конкурсах і змаганнях. Та головне наше завдання, запевнив ректор - це формування нової аграрної еліти, яка здатна творчо мислити, швидко реагувати на сучасні вимоги ринку праці, готова до практичної роботи, і, найважливіше, яка докладатиме зусилля для розвитку власної країни, маючи відмінні знання, практичні навички та міжнародний досвід.

 

Студенти урочисто дали клятву бути гідними громадянами рідної України, шанувати традиції та звичаї нашого народу, працювати над самоосвітою; бути старанними у навчанні, наполегливо формувати свої здібності, шанувати викладачів, пам’ятати та виконувати їхні настанови та завдання, берегти і примножувати кращі традиції рідного університету, не шкодувати сил для утвердження вільної, незалежної України – держави європейського рівня.

 

Автор: Прес-центр ХДАЕУ Катерина Нікітенко (17.09.2021)