ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підкорюємо Херсонську область!

«Ким ви працюєте?» - це чи не найперше запитання, яке ставлять під час знайомства будь-якій дорослій людині. «Ким працюють твої мама й тато?» - цікавляться навіть діти. І це не випадково, адже професія – одна з найважливіших характеристик людини.

Тому, одним з найголовніших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, задоволення, натхнення, дає наснагу - одна з умов відчуття життєвої повноцінності. Прагнення «знайти себе», стати «самим собою», індивідуальністю – неодмінна ознака юності. Майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвінка. Обираючи професію, стараємося зважити всі «плюси» й «мінуси» тієї чи іншої спеціальності, що приваблює.

Дати правильний напрям щодо вибору професії, вищого навчального закладу, задати темп, поділитися своїм життєвим досвідом було пріоритетним завданням проведення профорієнтаційних заходів старшим викладачем  кафедри професійної освіти Черненко Н.І. у м. Гола Пристань Херсонської області. У процесі  роботи були відвідані загальноосвітні школи №1; №3; №4 та спеціалізована Голопристанська гімназія №2. Спілкування з майбутніми абітурієнтами пройшло в дружній зацікавленій атмосфері.

  

 

 

 

Чекаємо на поповнення у дружній родині!

 Автор: ст.викладач кафедри професійної освіти Черненко Н.І. (17.09.2021)